La Colline

Zoek

La Colline bevat de perfecte formulering voor zeer effectieve cellulaire better-ageing behandelingen. 

La Colline is een exclusief better-ageing merk dat technisch onderzoek combineert met de hoogst mogelijke kwaliteit van haar producten. Deze technische kennis wordt aangevuld met hoogwaardige behandelingen voor het instituut. 

Met het ouder worden beschadigen de cellen van de huid. Schadelijke factoren van buitenaf zoals, UV-straling, stress, onzuivere lucht etc. ontregelen de biologische klok van de cellen. In de strijd tegen deze huidveroudering hebben de La Colline Cellular Research Laboratoria (in Zwitserland) een krachtige combinatie ontwikkeld van technologische en zeer geavanceerde ingrediënten: het CMAge Complex (de personal trainer voor uw huid). Dit complex vult de energie en de zuurstof reserves van de cellen aan zodat hun vitale functies worden geoptimaliseerd. Door deze nieuwe energie herstelt de huid haar gezonde zuurstofgebruik. De stofwisseling van de cellen wordt gereactiveerd en geeft de huid een boost van stralende frisheid. De resultaten zijn direct zichtbaar, de huid is goed gehydrateerd, verstevigd en ziet er jeugdiger uit met minder rimpeltjes en een stralende teint.

Zwitserse Expertise
La Colline is opgericht in Zwitserland en is het resultaat van de samenwerking tussen Zwitserse biologen en een team van cosmeticadeskundigen. Het concept van La Colline is gebaseerd op de uniek combinatie van Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering en actieve plantaardige extraten. Een combinatie van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, prestaties en topkwaliteit.

Skinologie
Hierbij ligt de focus op het collageen vliesmasker. Dit masker heeft extreem goede vochtverzorgende, regenererende en rivitaliserende werking. Tijdens het masker wordt u heerlijk gemasseerd; drukpuntmassage, hoofdhuidmassage en beide handen.

Focus 
Bij deze behandeling wordt de focus aangepast aan wat u wenst en wat uw huid nodig heeft. Of u nu speciaal een behandeling wilt voor de huid rondom de ogen, het verstevigen van de kaakcontour of het aanpakken van lijntjes en rimpels. Hierbij maken we gebruik van diverse massagetechnieken en de speciale collageen vliesmaskers en kuurproducten. 

Voor een film van deze behandeling klik op: http://furrow.nl/?s=la+colline

Klik hiervoor het maken van een afspraak voor uw La Colline behandeling

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development