Marjanne Riemens

Zoek

Hou ouder ik word hoe meer ik ervan overtuigd ben dat maatwerk belangrijk is. Een sportschool uitzoeken die bij je past (anders is het niet vol te houden), naar een dietist gaan om eetpatronen te doorbreken (wat helemaal niet moeilijk bleek) en naar een schoonheidsspecialist voor het monitoren van mijn huid en richting te geven aan een doel. En dat is zoiets als healthy-aging, een ander woord heb ik er niet voor. Bij evelien résidence de beauté zit ik helemaal op mijn plek. Iedereen heeft de foto’s van de salon wel eens gezien of als je er zelf geweest bent, dan is het een alsof je in een plaatje uit een design-tijdschrift stapt. Mooie kleuren, stijlvolle details (lampen) en warmte door een zitje, afgescheiden door een transparant gordijn. Maar het gaat natuurlijk om de mensen die er werken en de resultaten die ze halen. Evelien zette me bij het intake-gesprek meteen op scherp; voeding is voor haar onlosmakelijk verbonden met huidverzorging, en een van de eerste producten die ik bij haar kocht was een visolie; elke ochtend een lepel innemen, gevolgd door een glas water. Alleen hier ben ik al zo blij mee! Van binnenuit werken aan je huid is toch de eerste stap. Toen ik onlangs een huidmeting deed, bleek dat mijn huidstructuur verbeterd was. Marloes, een van de medewerkers, behandelt mij altijd en haar eerste vraag toen ik in de stoel lag; zal ik jouw blonde haartjes bij je bovenlip met hars verwijderen of epileren? Het was dus geen vraag of ze het zou doen, maar hoe ze het zou doen. Briljant. En precies wat ik nodig heb, want hier kom ik voor. Qua behandelingen ben ik ongelooflijk tevreden; ik onderga bindweefselmassages, meso-therapie (leek me doodeng maar valt alles mee) en heb zelfs drie keer de cryo-gedaan oftewel vetverbranding (en 4 kilo kwijt).

Bij résidence de beauté houden ze wel van metingen doen! Daar houd ik persoonlijk niet zo van, zo confronterend al die foto’s die huidschade uitvergroten. Je gezicht lijkt en maanlandschap maar dat is bij iedereen zo. Toch is wel eens goed om zo naar jezelf te kijken en het plaatje te zien: als je niks aan huidverzorging en verbetering en onderhoud doet is dit je toekomstbeeld (schrik) en als je huidverzorging serieus neemt, komt een heel ander beeld naar voren. Ik geloof er dan ook 100% in dat mijn huid hier in goede handen is. Ik zie het maar net als de sportschool; als je daar een keer naar toe gaat of een maandje fanatiek sport, heb je er niks aan. Pas na een paar maanden of half jaar ga je resultaten zien. Zo zie ik de rol van Residence de Beaute ook. Het kost even tijd, maar dan heb je ook wat!

NB Kennis en ervaring is voor mij heel belangrijk, maar vooral passie! Dat zie ik hier elke keer terug, ze weten hier hoe ze hun vak inhoud moeten geven en ontwikkeling hoort hier bij. Altijd. Chapeau!Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development