MedCos IPL duurzaam ontharen

Zoek

 

Niet meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor jou kan betekenen. Voor alle mannen én vrouwen die duurzame haarvermindering wensen.

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, met als gevolg permanente ontharing. IPL ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor ontharen van oksels of bikinilijn 10 minuten. Na de behandeling kun je jouw dagelijkse activiteiten meteen hervatten.

Om het haarzakje te kunnen bereiken is geleiding via het pigment in de haar nodig. De behandeling moet plaatsvinden in de juiste haargroeifase. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. In totaal zijn ongeveer 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij eenmaal per jaar een onderhoudsbehandeling voor een optimaal en langdurig effect.

De methode is geschikt voor het behandelen van een lichte huid met donkere haren; pigmentarme haren (blond, rood of grijs) kunnen niet voldoende energie opnemen om de haarwortel te vernietigen; de behandeling heeft op blonde, rode of grijze haren geen effect. Wij geven je graag een persoonlijk advies. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Lente aanbieding IPL: vanaf € 29,- per behandeling. Bij boeking van een volledig programma krijg je 1 behandeling cadeau

Boek hier een afspraak

IPL definitief ontharenCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development