Mesotherapie voor een gezonde en strakkere huid

Zoek

 

Mesotherapie stimuleert huidverjonging en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties op plaatsen waar dat nodig is; op 1 - tot 2 mm. diepte in de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurd mesopistool. De cocktail is biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpelvulmiddelen.

Wij werken met verschillende cocktails, die ter plekke worden aangemaakt met gevriesdroogde werkstoffen, waaronder vitamines en enzymen. Deze werkstoffen worden opgelost in een medische zoutwater oplossing, met extra hyaluronzuur voor meer volume en een verbeterde stevigheid van je huid.

Wanneer is mesotherapie geschikt?

Mesotherapie is onder andere geschikt voor het behandelen van:

Wat is het resultaat van mesotherapie?

Het resultaat van de mesotherapie behandelingen is een goed gehydrateerde huid. De huidbarrière is van binnenuit weer in evenwicht gebracht. Dit zorgt voor meer comfort (geen jeuk en trekkerig gevoel meer) en een zachte huid die fijn aanvoelt. De fijne lijntjes zijn zachter geworden en je hebt meer volume in je huid.

Wil je aan de slag met huidverjonging? Dan is het van belang om eerst te werken aan een minder droge huid. Dit is namelijk essentieel om meer versteviging en daardoor volume te realiseren.

Ervaringen:

‘Lieve meiden,

Al 2 jaar kom ik met veel plezier bij jullie. Wat is mijn huid opgeknapt in die tijd. Van een droge trekkerige huid naar gezond en stralend gegaan. De mesotherapie blijft een echte favoriet, wauw wat is het resultaat geweldig na iedere keer! En ook de omega olie van binnenuit niet te vergeten. Eerst een beetje wennen maar echt super blij met mijn huidje!

Dank je wel lieve meiden!

Liefs Petra

 

‘De eerste keer erg goed naar mijn huid gekeken en een goed plan van aanpak gekregen. Nu 4 keer mesotherapie gehad en mijn huid ziet er nu al veel beter en minder droog uit. De producten van cosmedix zijn TOP! Bedankt voor de goede zorg!!

Diana’

 

‘Sinds mijn maandelijkse bezoekjes aan Residence is mijn huid héél erg verbeterd! Mijn huid is minder verstopt, meer gehydrateerd én (niet geheel onbelangrijk) een stuk strakker! Ze hebben altijd goed advies, heerlijk ontspannen behandelingen én ze zijn alle vier hartstikke lief en klantvriendelijk. De klant staat echt op nummer 1 en hechten veel waarde aan kwaliteit. Kwaliteit voor binnen én buiten.

Ik zou werkelijk iedereen deze salon aanbevelen (en dat doe ik ook). Ik kan niet meer zonder!

X Maxime’

Vraag een huidanalyse aan

Benieuwd hoe jouw behandeling op maat eruit ziet? Vraag dan nu een huidanalyse aan! Met de Observ500 maken we gedetailleerde foto’s en we maken gebruik van onze nieuwe collageen scanner. Hierdoor kunnen we de nog beter op maat werken en van binnenuit adviseren.

Na de huidanalyse krijg je advies over de juiste supplementen en verzorgingsproducten voor thuis die zijn aangepast aan de behandelingen. We geven je ook lifestyle advies. Denk bijvoorbeeld aan slaaptips en voedingsadviezen in verband met hormonale invloeden na zwangerschap en tijdens de overgang. Naast Mesotherapie bieden we nog veel meer behandelingen aan, afhankelijk van de behoefte van je huid!

Maak een afspraak en maak gebruik van ons speciale aanbod

Kosteloos intakegesprek ter waarde van €45,- + huidanalyse en collageenscan ter waarde van €35,-*

*Na de uitgebreide huidanalyse en collageenscan zullen onze specialisten op basis van de resultaten een gepersonaliseerde behandeling voor je samenstellen. Onze bestaande klanten zijn ook van harte welkom voor een gratis huidanalyse en collageenscan! Let op: graag wel vooraf extra reserveren zodat we voldoende tijd inplannen. Ons speciale aanbod is geldig t/m 31 juli 2020.

 

Afspraak maken Contact opnemen

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development