Naar een Next Level in 2018

Zoek

En nu is het alweer 2018! Wij zijn weer goed op dreef en verheugen ons op een jaar met mooie ontwikkelingen. Terugkijkend op 2017 was dat voor mij hét jaar waarin ik enorm grote stappen heb gezet met mijn bedrijf. Dat alles met de absolute overtuiging dat ik wilde doorgroeien naar een Next Level. Om te beginnen heb ik me gerealiseerd niet meer alles zelf te hoeven weten. Als je verder wilt komen raak je aan andere vakgebieden. Wij zijn specialisten in beauty en anderen op hun gebied! Ik ben dus te rade gegaan bij professionals. Zij hebben een andere kijk op jouw bedrijf en dat leverde mij veel meerwaarde op. De belangrijkste winst van dat proces was voor mij: een duidelijk plan voor ogen te hebben. Ik heb meer inzicht en overzicht gekregen, met als effect dat we in de breedte en de diepte gegroeid zijn, onze kwaliteit hebben kunnen verhogen en heel veel waardevolle ervaringen rijker zijn geworden. Mijn ervaringen deel ik met mijn team. We zijn gewend elkaar goede feedback te geven. De sfeer binnen het team bepaalt mede de tevredenheid van onze klanten. Van onze klanten hoor ik vaak dat ze onze openheid en eerlijkheid en de werkelijk persoonlijke interesse zeer waarderen.

Natuurlijk heb ik ook het nodige geïnvesteerd om mijn plan te kunnen realiseren, maar daar ben je ondernemer voor. In onze nieuwe salon hebben we de ruimte om nog meer innovatieve technieken te kunnen gebruiken. Zo hebben we onlangs de nieuwste Body Wizzard Cryolypolyse in gebruik genomen. Er is grote vraag naar omdat de behandelingen zorgen voor verwijdering van vet op verschillende delen van het lichaam op een pijnloze manier. De behandelingen hebben al zeer bemoedigende resultaten opgeleverd. Omdat we zo’n grote ontwikkeling hebben doorgemaakt naar een andere categorie heb ik besloten nogmaals mee te doen aan de Beauty Award 2018. Inmiddels hebben we een nominatie te pakken en zitten we midden in een heel spannende tijd! Zullen we de Award voor de derde keer winnen? Het effect van deze nominatie merken we dagelijks, het geeft ons heel veel positieve energie.

Voor mij is het meedoen aan de Beauty Award een belangrijke stimulans omdat de eisen waaraan je bedrijf moet voldoen zo hoog liggen. Dat betekent dus dat alles piekfijn in orde moet zijn en dat is intern altijd een zinvol proces om na te lopen. Daarnaast heb ik meer zicht gekregen op wat ons vak werkelijk betekent voor mensen. We zouden ons meer bewust mogen zijn van de maatschappelijke waarde die wij als beauty experts hebben. Wij kunnen mensen inzicht te geven in hun levensstijl en in combinatie met onze behandelingen hun uiterlijk verbeteren, waardoor zij zich beter voelen.

Ik ben er trots op dat we met onze vakkennis daar zo’n belangrijke bijdrage aan te kunnen leveren. Uiteindelijk maken we daar de wereld toch een stukje mooier van!

Evelien LeijtenCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development