Nominatie Aithra Belofte Award 2018

Zoek

Geachte mevrouw Leijten, Beste Evelien,
 
Van harte gefeliciteerd! Je bent uit meer dan 100 voorgedragen ondernemende vrouwen door de Aithra Award Commissie geselecteerd als één van de genomineerden voor de Aithra Belofte Award. Eén of meerdere personen uit je netwerk hebben je voorgedragen.
 
Wat is Aithra?
Stichting Aithra is in 2009 opgericht en wil ondernemende getalenteerde vrouwen uit Midden en West-Brabant en de Noorder Kempen van België mobiliseren en met elkaar in contact brengen. Het doel is om de zichtbaarheid, loopbaanmogelijkheden en het ondernemerschap van vrouwen te stimuleren.
 
Aithra Award en Belofte Award
Tweejaarlijks reikt Aithra twee exclusieve prijzen uit aan vrouwen die zich onderscheiden op visie, lef, ambitie, maatschappelijke betrokkenheid, ondernemerschap en rolmodel. Talent en succesvol ondernemerschap van vrouwelijke professionals zetten we zo in de schijnwerpers. De winnaressen zijn zelfstandig ondernemer of bekleden een topfunctie in het bedrijfsleven, het onderwijs, in de zorg of bij de overheid.
 
De Aithra Award kennen we toe aan een vrouwelijk rolmodel dat bekend staat om haar passie en visie. Iemand die haar maatschappelijke en organisatieresultaten op inspirerende wijze uitdraagt.
De Aithra Belofte Award is een aanmoedigingsprijs voor de meest veelbelovende, ondernemende vrouw tot en met 35 jaar.

De winnaressen van de awards worden het boegbeeld van Stichting Aithra voor 2019. De uitreiking van de awards vindt plaats op zaterdag 10 november 2018. Voor één van de eerdere winnaressen betekende het winnen van deze prijs: “een ongelooflijke waardering, een inspirerend netwerk en een hele mooie spin-off voor de verdere ambities van mijn organisatie.”
 
Hartelijke groet,
 
Namens Aithra,
Aithra Award CommissieCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development