Observ520 huidanalyse

Zoek

De Observ500 is de nieuwste en innovatiefste manier waarmee we meer informatie dan ooit tevoren kunnen verkrijgen. Wij kunnen daarmee diep in uw huid kijken zonder deze binnen te dringen of te beschadigen. Daarnaast werken we al vele jaren naar tevredenheid met de MAC-huidanalyse apparatuur, waarmee we uw huid meten en de resultaten vastleggen in foto's van uw huidconditie die wij gebruiken voor uw behandelingstraject.

De Observ500 is super eenvoudig toe te passen: u neemt plaats voor het apparaat en via 5 speciaal ontwikkelde lichtmodules brengen we uw huidconditie foutloos in kaart via een geavanceerd computersysteem. Op deze wijze kunnen wij u nog beter de juiste aanpak voor uw huidverbetering adviseren. Zo kunnen wij een goed onderbouwde keuze maken voor de meest effectieve behandelingen en kunnen er geen foute interpretaties worden gemaakt. Door deze fantastische moderne techniek heeft uw huid geen geheimen meer. Een zuivere en objectieve meting geeft u van tevoren de gewenste zekerheid dat u de juiste behandelingen neemt en dat u de meest toegesneden producten gebruikt. Dat geeft u én ons de zekerheid te doen wat helpt!

Wij zijn erg enthousiast over het gebruik van de Observ500. Onze klanten vinden het een bijzondere ervaring om zoveel te weten te komen over hun eigen huid. En wat is er prettiger, dan zéker te weten dat u voor de juiste aanpak kiest?

Wij hopen u nieuwsgierig gemaakt te hebben en we maken plannen graag een Observ500 analyse van uw huid.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen via de contactpagina.

Direct een afspraak maken


Observ500 huidanalyseCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development