Open dag vrijdag 30 maart evelien résidence de beauté in Ulvenhout

Zoek

Probleemzones aangepakt met innovatieve afslankmethode

Het is voor veel mensen herkenbaar dat het ondanks een dieet en oefeningen toch niet lukt om bepaalde zones van het lichaam slanker en strakker te krijgen. Met name geldt dat voor probleemzones zoals buik, love handles, rug, en bovenbenen en – armen. De allernieuwste techniek om uw figuur te verbeteren gebruiken wij nu in onze salon in Ulvenhout. Deze techniek is dé oplossing. Een behandeling duurt circa 1 uur. De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen. Er worden geen naalden gebruikt, u hoeft geen speciaal dieet te volgen en er is geen hersteltijd!

De Body Wizard is een revolutionaire cryolipolyse techniek waarbij vetcellen bevroren worden en op een natuurlijke manier door het lichaam zelf worden afgevoerd. De behandeling gebeurt op een vrijwel pijnloze en veilige manier, door op de te behandelen zones een gelpad te plaatsen waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen en de desbetreffende plek gericht gekoeld wordt. De bevroren vetcellen worden door het lichaam opgeruimd en komen niet meer terug. De te behandelen zones worden verdeeld in gebieden; per zone zijn meerdere plaatsingen nodig. Na de behandeling wordt thuis als nazorg een speciaal serum gebruikt om de huid weer mooi strak te maken. Het resultaat is al na 8 tot 12 weken duidelijk zichtbaar. De methode is wetenschappelijk onderbouwd. Een nog blijvender effect versterkt u met een aangepast voedingsplan, waarbij wij u graag ondersteunen met een persoonlijk advies.

Op vrijdag 30 maart bent u welkom tussen 10.00 tot 17.00 uur en staat ons specialistenteam voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook zijn er demonstraties met de Body Wizard zodat u zelf kunt zien hoe dit programma als een ware tovenaar uw figuur kan verbeteren.

Bezoek de open dag en maak gebruik van het speciale Body Wizard kennismakingaanbod: de eerste plaatsing kost nu slechts € 98,- (normale prijs € 175,-).

Maak direct een afspraak

Body WizardCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development