Pascaud Treatment

Zoek

De Pascaud professional treatment is een revitaliserende behandeling die kan worden toegepast op gezicht, hals, decolleté en handen.

De behandeling bestaat uit vijf fasen. Uw specialist stemt de behandeling af op uw huid, de behandeling is daardoor geschikt voor alle huidtypen.

  • Fase 1: Intensieve reiniging
  • Fase 2: Retinol. Hoog geconcentreerde dosering retinol en retinyl palmitate in een afgesloten ampul voor een optimale werkzaamheid. Stimuleert de enzymactiviteit, de collageensynthese en herstelt de UV-beschadigde huid. Verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid.
  • Fase 3: Enzymen. Verminderen de verdikking van de bovenste huidlagen en de zichtbaarheid van pigmentvlekjes. Stimuleren de celdeling, verbeteren de teint en verfijnen de huidstuctuur. 
  • Fase 4: Vitamine C. Stimuleert de celactiviteit en productie van collageen. Beschermt de huid tegen UV-beschadiging. Bestrijdt vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.
  • Fase 5: Caviaar. Stimuleert het huideigen reparatiesysteem en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Rijk aan proteïne, lipiden en mineralen. Caviaar is een intensieve vochtbinder, die lijntjes vermindert en de huid een fluweelzacht uiterlijk geeft.

Combineer de professional treatment met de Pascaudlite Led Therapie en u ondergaat een ware huidboost!

Klik hier om uw afspraak te maken voor de Pascaud Treatment

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development