Pascaud Voedingssupplementen

Zoek

Nutriceuticals voor een gezonde huid, haren, nagels en algehele vitaliteit.

Elke cel heeft goede voeding nodig om optimaal te functioneren: de Collagen Booster Box biedt alles om bestaande rimpels van binnenuit op te vullen en het natuurlijke verouderingsproces te vertragen. Een goede diepe, lange termijn aanpak moet van binnenuit komen.

De stoffen in de Collagen Booster Box worden in het lichaam opgenomen en getransporteerd naar de diepe huidlagen waar collageen aanmaak plaatsvindt. Collageen is de bouwstof in de huid die zorgt voor stevigheid en een goede vochtbalans.
Door aanmaak van collageen wordt er voorzien in een natuurlijke ‘facial-filling' en oogt uw huid opnieuw jeugdig en strak. Door gebruik van de Collagen Booster Box neemt de huiddikte, elasticiteit, vochtigheidsgehalte en stevigheid significant toe. De vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden en ander bio-actieve componenten zijn van farmaceutische kwaliteit.

De grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd en alleen van de beste planten worden met de hand loten zorgvuldig geoogst.
Tevens wordt uitsluitend voor de best opneembare vorm van elk ingrediënt gekozen.

Klik hier om uw nutriceuticals te bestellen
 Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development