Résidence Reloaded

Zoek

Een natuurlijk gelifte gezichtshuid met Reloaded!

Zet de tijd terug op een natuurlijke manier. Uw gezichtshuid verstrakt per behandeling met de unieke vijfvoudige techniek van het Reloaded behandelprogramma. Deze techniek is de nieuwste ontwikkeling om huidschade en verslapping te herstellen. Niet alleen aan de buitenkant - maar vooral van binnenuit - wordt uw gezichtshuid aangezet tot vernieuwing in alle vezels. Zó kunt u er beter uitzien dan 10 jaar geleden!

De resultaten voor het gezicht zijn: een gelifte huid minder rimpels en wallen, een strakkere gezichtscontour met meer volume en een vergroting van elasticiteit en collageen. Ook neemt de huid beter voedingsstoffen op uit de door u gebruikte cosmeticaproducten.
Voor de behandeling worden op persoonlijke maat cocktails van behandelstoffen samengesteld van Sepai. Deze werkstoffen bevatten maar liefst 98% actieve werkstoffen.

Voor het Reloaded programma volstaat een kuur van 8 weken, die 4 tot 6 maanden nawerkt. Na de kuur adviseren wij een onderhoudsbehandeling van 1 keer per maand. De werking van het Reloaded programma combineert multipolaire - en modulated technieken met ultrasound, photodynamics en radiofrequentie. De behandelingen zijn comfortabel en ontspannend. Het Reloaded programma sluit naadloos aan bij onze totaalvisie, waarbij schoonheid gecombineerd wordt met een gezond leven en een verantwoord voedingspatroon. Wat met de Reloaded mogelijk is, grenst werkelijk aan het ongelooflijke; het is een compleet behandelprogramma in één apparaat. Dit past bij wat u als hedendaagse klant wilt: geen plastische chirurgie en toch snel een mooi en blijvend resultaat.

Klik hier om een afspraak te maken.


Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development