5 tips om verantwoord te genieten van de zon

Zoek

Het is zomer en de zon is volop aan het schijnen. De kans is groot dat je dit jaar niet naar het buitenland op vakantie kunt. Maar ook in Nederland krijg je de nodige zonuren op je huid. De zon is heerlijk, maar teveel zon brengt de volgende gevaren met zich mee:

Hoe zorg je voor een mooie en gezonde huid in de zomer en kun je verantwoord genieten van de zon? Wij geven je 5 tips!

Tip 1: laat je huid wennen aan de zon

Ben je lang niet in de zon geweest? Dan is je huid extra kwetsbaar en is de kans op verbranden erg groot. Laat je huid daarom geleidelijk wennen aan het zonlicht. Gebruik een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 die beschermt tegen UV-A en UV-B stralen.

Tip 2: smeren, smeren, smeren

Nog steeds denken veel mensen dat je in de schaduw niet kunt verbranden. Helaas is dat niet waar. UV-A straling komt ook door bewolking, glas, en zelfs door kleding heen. Smeer je dus ook in op een bewolkte zomerdag!

Smeer je iedere twee uur opnieuw in. Dan is de bescherming van je zonnebrandcrème namelijk al flink afgenomen door zweten, wrijving van kleding of afdrogen. Let ook op de houdbaarheid van je zonnebrandcrème! De meeste crèmes blijven 6 tot 12 maanden na opening goed.

Bekijk hier al onze producten die je verantwoord laten genieten van de zon:

Producten voor de zon

Tip 3: bescherm jezelf van binnenuit

Je kunt je huid niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit voorbereiden op de zon. Neem dagelijks zuivere visolie en en vul dit aan met de Supergreens+ of Vitamineral Green capsules. Zo geniet je optimaal van de voordelen van de zon, zonder de nadelen!

Tip 4: ga niet naar de zonnebank maar gebruik een zelfbruiner

Zonnebanken maken gebruik van UV-A straling. Dit is de meest gevaarlijke UV-straling omdat deze diep in de huid dringt. Mensen die voor hun 30e regelmatig naar de zonnebank gaan hebben dan ook 50% meer kans op melanoom. Wil je toch snel een kleurtje? Gebruik dan liever een luxe zelfbruiner van Marc Inbane.

Tip 5: bereid je goed voor met een Summer Proof behandeling

Wil je zeker weten dat je huid klaar is voor de zomer? Boek dan een Summer Proof behandeling. Onze specialisten helpen je graag!

De Summer Proof behandeling bestaat uit:

  • Gezichtsbehandeling aangepast aan jouw huid;
  • Peeling;
  • Beauty Booster voor extra hydratatie;
  • Led therapie voor meer energie;
  • En een vliesmasker.

Nu van €175 voor maar €125! De behandeling is te boeken t/m 31 juli. Het is ook mogelijk om dit in kuurverband te doen, voor een optimaal resultaat.

Afspraak makenCopyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development