Visolie als supplement

Zoek

Een goede balans tussen de vitale vetzuren is de basis van uw gezondheid. Meestal is het aantal Omega 6 vetzuren te hoog. Vaak wordt geprobeerd dat te verbeteren door meer vette vis te eten en visolie in capsulevorm in te nemen. Helaas betreft het vaak gekweekte vis en visolie van dubieuze kwaliteit. U bereikt daarmee niet het gewenste resultaat.

Wij bieden u een topkwaliteit pure, zuivere olie van wilde vis, een fantastisch mooi product van Eqology (Noorwegen). Daarbij bieden wij gratis de mogelijkheid om uw uitgangspositie te testen en na 5 maanden het resultaat nogmaals meten met een simpel bloedmonster (vingerprik) dat geanalyseerd wordt in een gespecialiseerd laboratorium.

visolie

Bestel nu

De score van mijn test

testUiteraard gebruik ik zelf al mijn producten. Zoals u weet let ik supergoed op mijn gezondheid omdat het mijn visie is dat echte schoonheid van binnenuit komt. Zo heb ik dus ook een eerste test gedaan. Het resultaat van de test geeft de verhouding aan tussen slechte en goede vetzuren: bij mij was dat 2,3 : 1. Een heel mooie score, aangezien verhoudingen van 15 : 1 geen uitzondering zijn. Ik ben daar trots op natuurlijk! Dat bewijst ook dat een goed voedingspatroon dus écht effect heeft.

Wilt u een persoonlijk advies, bel dan voor een afspraak of kom langs (elke dag tussen 12.30 en 13.30 uur).

Meer informatie

Uw goede gezondheid heeft u in eigen hand!Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development