Waarom cryolipolyse (vet bevriezen) ook iets voor jou is? 4 redenen!

Zoek

Heb jij ook last van een paar plekken waar het vet maar niet wil verdwijnen? Hoe gezond je ook eet of hoe hard je ook sport? Dan is cryolipolyse de oplossing!

Cryolipolyse is een innovatieve techniek om vet te verliezen. Dit gebeurt door het vet te bevriezen waardoor het lichaam de vetcellen op natuurlijke wijze afvoert. Zo raak je snel en makkelijk vet kwijt op die lastige plekken. En dat zonder ingreep!

Weet je nog niet zeker of cryolipolyse iets voor jou is? Lees dan deze blog!

1. Cryolipolyse is een natuurlijk proces

Let op: cryolipolyse is geen methode om snel gewicht te verliezen! Het gaat echt om het shapen van je lichaam door vet te verwijderen op bepaalde plekken. Maar dan wel op een natuurlijke manier. Je lichaam doet namelijk echt zelf het werk.

Vetcellen worden afgebroken wanneer hun temperatuur te laag is. De cellen kristalliseren en worden door het lichaam zelf afgevoerd. Daardoor heeft het lichaam wel even tijd nodig voor je het effect van de cryolipolyse merkt. De meeste mensen zijn tevreden met het resultaat na 3 behandelingen. En dan is je lichaam dus slanker en in shape zonder zware cosmetische ingrepen (zoals liposuctie)!

2. Specifiek jouw probleemzones worden behandeld

Iedereen heeft wel last van bepaalde probleemzones. Hoe hard je ook sport of hoe gezond je ook eet, je krijgt het vet er maar niet weg. Het fijne van cryolipolyse is dat deze specifieke zones allemaal apart behandeld kunnen worden. En sommige behandelingen zijn zelfs te combineren.

Buik, lovehandles, binnenkant bovenbenen, bovenarmen, zadeltassen en onderkin worden vaak behandeld met cryolipolyse. Voor het beste effect gebruik je thuis een speciaal verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zones. Van binnenuit kun je het effect van de behandeling versterken door middel van suppletie en detoxing. Zo pak je jouw probleemzones op de meest effectieve manier aan!

3. Wetenschappelijk en in praktijk bewezen

De techniek van het bevriezen van vet is ontstaan na een wetenschappelijk onderzoek. Dokters aan de Harvard Medical School ontdekten dat vetcellen onder een bepaalde temperatuur afsterven. Sinds het mogelijk is om apparaten te maken die tegen de juiste temperatuur koelen, is cryolipolyse echt een begrip geworden.

Ondertussen zijn de resultaten van cryolipolyse ook in de praktijk voldoende bewezen. Het is niet voor niets ontzettend populair geworden om vet te laten bevriezen. Er zijn ontzettend veel succesverhalen te vinden! Dan hebben we het natuurlijk wel over behandelingen bij specialisten met kwalitatieve apparatuur.

4. De behandeling is zo goed als pijnloos

Behalve een trekkend gevoel, voel je verder niets van de cryolipolyse behandeling. Door de koeling, wordt de te behandelen zone na een aantal minuten gevoelloos. Tijdens de behandeling kun je dan ook lekker een boekje of tijdschrift lezen, of even je mailtjes bijwerken. Na de behandeling kun je ook weer meteen alles doen wat je wil!

Cryolipolyse bij evelien résidence de beauté®?

Bij evelien résidence de beauté® maken we altijd een persoonlijk bodyplan waardoor je er binnen enkele weken slanker uitziet. Wij beschikken over de meest innovatieve apparatuur op het gebied van cryolipolyse.

Maak nu gebruik van ons speciale aanbod:

  • Eerste twee plaatsingen voor €98 (i.p.v. €175) per plaatsing*
  • Ontvang een gezichtsbehandeling t.w.v. €97 bij het inboeken van een cryolipolyse programma (geldig t/m 31/8/2020).*

* Geldig bij minimaal 3 behandelingen. Het programma moeten binnen 1 jaar voldaan zijn.

Wist je dat je ook samen cryolipolyse behandelingen kunt boeken? We hebben namelijk 2 apparaten. Kom je samen? Dan krijgen jullie beiden een beauty cadeau van evelien résidence de beauté®!

Contact opnemen Meer informatie

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek! We vertellen je graag wat jij precies kunt verwachten.

Afspraak maken

 Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development