'Zakenwonder' Evelien Leijten in FNV MOOI Lijfstijl editie 6/2017

Zoek

Zakenwonder Evelien Leijten

Schoonheidsspecialiste Evelien Leijten (33) is de eigenaresse van evelien résidence de beauté® in Ulvenhout. Een salon die zich sterk maakt voor natuurlijke schoonheid, zonder chirurgie of gebruik van fillers. Evelien is genomineerd voor de VIVA400 in de categorie ‘Zakenwonder’.

Viva 400 awardVIVA400
Viva magazine organiseert dit jaar voor de zevende keer de VIVA400, de lijst met de 400 meest succesvolle en inspirerende vrouwen. De VIVA400-vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte. De naam van Evelien Leijten prijkt naast onder meer Nikki Plessen, Fajah Lourens en Kim Feenstra in de categorie ‘Zakenwonder’. Voor Evelien is het een bekroning op haar ondernemerschap.

Zichtbaarheid is belangrijk
Evelien: “Ik werd getagd op Facebook bij een bericht over de VIVA400 waarin je jezelf op kon geven. Daarvoor moest ik een aantal formulieren invullen over mijn visie, onderscheidend vermogen, hoe ik mijn bedrijf in de markt heb gezet, mijn hoogtepunten, de mijlpalen die ik heb behaald et cetera. Ook al past een bescheiden houding meer bij wie ik ben, ik geniet van de zichtbaarheid. Ik vind het belangrijk om een proactieve houding aan te nemen met betrekking tot mijn ondernemerschap. Door zichtbaar te zijn, komen er nieuwe dingen op mijn pad. Zoals nu met de VIVA400. Zichtbaarheid houdt je scherp en is belangrijk om persoonlijk en zakelijk te groeien. Van elke stap die ik neem, leer ik. Ik word gedwongen om mezelf vragen te stellen zoals ‘waar sta ik voor’ en ‘waar wil ik naartoe’?”

Landelijke bekendheid
Met de nominatie voor de VIVA400 hoopt Evelien meer landelijke bekendheid te verwerven onder consumenten. “De Beauty Awards zijn een onderscheiding voor vakvrouwen, gericht op de beautybranche. De VIVA400 richt zich op vrouwen uit verschillende branches. Het magazine is bereikbaar voor iedereen. Meedoen past in mijn toekomstvisie waarin ik eventueel wil uitbreiden met mijn salon. Ik kijk en onderneem verder dan alleen in Noord-Brabant, ook al voel ik me als Brabantse ontzettend trots op deze nominatie waarbij vrouwen die ook op internationaal niveau ondernemen meedingen naar de winst.”

Wist je dat..?
Evelien in 2010 de Beauty Award voor Beste Schoonheidsspecialiste en in 2014 de Beauty Award voor Beste Schoonheidssalon van Nederland heeft gewonnen? In 2015 heeft ze de LavieSage Award gewonnen voor meest winstgevende salon, waarbij ze ook een gezonde leefstijl uitdraagt en adviseert binnen het instituut.

Voordelen deelname VIVA400

  • Landelijke bekendheid.
  • Wedstrijd voor ondernemende vrouwen, die zowel op nationaal als internationaal niveau ondernemen.
  • Het houdt je scherp en dwingt je om jezelf kritisch te bekijken, zowel persoonlijk als zakelijk.
  • Het is een mooie bevestiging van waar je mee bezig bent.
  • Je legt de lat voor jezelf steeds hoger en daagt jezelf uit.
  • Mooie reclame voor je salon. Klanten, leveranciers, collega’s, vrienden, familie, bekenden en inwoners van Ulvenhout leven met Evelien mee en hebben hun stem online uitgebracht.
  • Het stimuleert je in een proactieve houding, waardoor deuren opengaan.

Niet gewonnen
Op 23 november was de feestelijke uitreiking van de VIVA400 in Amsterdam. Evelien heeft helaas niet gewonnen, maar is dankbaar voor de nominatie. Ondertussen heeft ze haar inzending voor deelname aan de Beauty Award 2018 al weer ingeleverd. Op naar een volgende mooie bekroning voor ‘Beste Salon van Nederland’!Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development