Medcos Microskinpolish

Zoek

MEDCOS MICROSKINPOLISH levert ongekend resultaat

Innovatieve drie-in-een behandeling

BOEK HIER voor een kennismakingsbehandeling voor € 99,- (normale prijs € 149,-)

De MedCos MicroSkinPolish is een alternatief voor een chirurgisch-cosmetische ingreep. Dit zeer onderscheidende apparaat gaat een stap verder dan andere apparatuur voor huidverbetering.
Deze techniek combineert de voordelen van drie behandelingstechnieken: microdermabrasie, koud laser en polishing leveren in combinatie met de ondersteunende producten direct zichtbare resultaten.

Kuurbehandeling met als resultaat een stralende huid

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want vanaf nu bereiken we in ons instituut mooie resultaten met deze techniek op een milde en pijnloze manier. Dankzij deze revolutionaire aanpak wordt je huid zichtbaar verbetert.

Hoe werkt Microskinpolish?

In een stap-voor-stap-behandeling zorgt deze combinatie van drie technieken voor het verbeteren van uw huid. De veiligheid en kwaliteit van de afzonderlijke technologieën zijn door internationaal wetenschappelijke onderzoeken onderbouwd. De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt, zoals het MedCos hyaluronzuur en het MedCos Polishing serum werden dermatologisch getest en hebben hiervoor de hoogwaardige TUV-certificering verkregen.

De voordelen

  • 3 huidverbeterende behandelingen ineen
  • snelle zichtbare resultaten op het gebied van huidverjonging en -verbetering
  • veilig, pijnloze en innovatieve methode
  • langdurig resultaat door toepassing in kuurverband


 medcos

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development