Observ520 huidanalyse

Zoek


Résidence de Beauté heeft sinds kort de beschikking over de nieuwste apparatuur om diep in uw huid te kunnen kijken zonder deze binnen te dringen of te beschadingen. De Observ500 is de nieuwste en innovatiefste manier waarmee we meer informatie dan ooit tevoren kunnen verkrijgen. Daarnaast werken we al vele jaren naar tevredenheid met de MAC huidanalyse apparatuur, waarmee we uw huid meten en de resultaten vastleggen in foto's van uw huidconditie voor uw behandelingstraject.

De Observ500 is super eenvoudig om te doen: u neemt plaats voor het apparaat en via 5 speciaal ontwikkelde lichtmodules brengen we uw huidconditie foutloos in kaart via een geavanceerd computersysteem. Op deze wijze kunnen wij u nog beter de juiste aanpak voor uw huidverbetering adviseren. Zo wordt op deze manier altijd gekozen voor de meest effectieve behandelingen en kunnen er geen foute interpretaties worden gemaakt. Door deze fantastische moderne techniek heeft uw huid geen geheimen meer. Een zuivere en objectieve meting geeft u van tevoren de gewenste zekerheid dat u de juiste behandelingen neemt en de meest toegesneden producten gebruikt. Dat geeft u én ons de zekerheid te doen wat helpt!

Wij zijn erg enthousiast. Onze klanten vinden het een bijzondere ervaring om zoveel te weten te komen over hun eigen huid. En wat is er prettiger, dan zéker te weten dat u voor de juiste aanpak kiest?

Wij hopen u nieuwsgierig gemaakt te hebben en we maken graag een Observ500 analyse van uw huid.

Heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen via de contactpagina.

Direct een afspraak maken


Observ500 huidanalyse

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development