Résidence Reloaded

Zoek
Résidence Reloaded

Primeur voor Nederland: Maak uw energie vrij! Get Reloaded!


De meeste geavanceerde techniek voor u; innovatief en exclusief. Onthul de beste versie van uzelf. Deze vijfvoudige techniek zorgt ervoor dat in één handeling uw huid verstrakt en uw silhouet slanker wordt! Zo kunt u op een natuurlijke manier de tijd terug zetten.

De techniek is uniek en wordt nog nergens in Nederland gebruikt. Het is de nieuwste ontwikkeling om de schade van de jaren te herstellen. Niet alleen aan de buitenkant - maar vooral van binnenuit - wordt uw lichaam aangezet tot vernieuwing in alle vezels. Zó kunt u er beter uitzien dan 10 jaar geleden!

Het Get Reloaded programma van Résidence de Beauté komt voort uit onze totaalvisie, waarbij schoonheid gecombineerd wordt met een gezond leven en een verantwoord voedingspatroon. Wat met de Reloaded mogelijk is, grenst werkelijk aan het ongelooflijke; het is een compleet behandelprogramma in één apparaat. Echt een wonder van innovatie en moderne techniek. Dit past bij wat de klant van vandaag wil: geen plastische chirurgie en toch snel een mooi en blijvend resultaat. We hebben daarom geïnvesteerd in innovatie. Daarmee willen wij toonaangevend zijn in de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche.

Voor het Reloaded programma volstaat een kuur van 8 weken, die 4 tot 6 maanden nawerkt. Daarna adviseren wij een onderhoudsbehandeling van 1 keer per maand. De resultaten voor het gezicht zijn: een gelifte huid zonder rimpels en wallen, een strakkere gezichtscontour met meer volume en een vergroting van elastine en collageen. Ook neemt de huid beter verzorgende stoffen op.
Voor het gehele lichaam vermindert de behandeling de tekenen van cellulitis en voert plaatselijke vet- en vochtophopingen af. Ook verbetert de doorbloeding en de lymfe circulatie en wordt het bindweefsel gestimuleerd tot aanmaak van elastien. Voor de behandeling wordt geheel op persoonlijke maat speciale cocktails samengesteld van behandelstoffen van Sepai. Deze werkstoffen bevatten maar liefst 98% actieve werkstoffen; bijna dubbel zoveel als andere beautyproducten. 

Reloaded combineert multipolaire - en modulated technieken met ultrasound, photodynamics en radiofrequentie.

Klik hier om een afspraak te maken.


Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development