Over ons

Zoek

Schoonheid komt van binnenuit, iedereen kan er goed uitzien. Het is onze passie om u te helpen uw huid te verbeteren en te verjongen op een natuurlijke manier. Wij kijken naar het totaal van uw voeding en verzorging, met als resultaat een stralend spiegelbeeld.

Onze specialisten stellen zich graag aan u voor:

evelien

Evelien Leijten

Evelien Leijten is een gepassioneerde en ervaren vakvrouw, die met haar befaamde instituut evelien résidence de beauté® in Ulvenhout op een natuurlijke manier fantastische resultaten behaald. Zij staat bekend om haar totaalvisie, waarbij schoonheid gecombineerd wordt met gezond leven en een verantwoord voedingspatroon. Het is haar overtuiging dat echte schoonheid in ieder mens aanwezig is. Met haar ervaring en mensenkennis heeft zij een grote en tevreden klantenkring die afkomstig is uit het hele land. Haar instituut evelien résidence de beauté staat bekend door haar innovatieve aanpak en loopt daarmee voorop in de schoonheidsbranche.

Eveliens werk werd al tweemaal onderscheiden met de Beauty Award en de LavieSage award. Als Beauty-Expert schrijft zij voor diverse mediaplatforms blogs en adviezen.

Ellen Dierckx-Hendrikx

Ellen Dierckx-Hendrikx is een zeer ervaren en hoogopgeleide specialiste die al 12 jaar deel uit maakt van het team.

Ellen:“Wij staan voorop als het gaat om nieuwe inzichten. Het is heerlijk om met de meest geavanceerde apparatuur te kunnen werken en met de beste producten die er te verkrijgen zijn.”


 
 

Marloes Flipsen

Marloes Flipsen is een jonge allround gecertificeerde specialiste, die sinds 4 jaar deel uit maakt van het team.

Marloes: “Het belang van de klant staat bij ons voorop. Het is heel prettig om daar zoveel aandacht aan te kunnen geven. Onze deskundigheid wordt doorlopend getraind.”


Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development