Awards

Zoek

Beauty Award 2019Beauty Award 2019

“Beste schoonheidssalon van Nederland grote salon"

Het juryrapport van de winnaar luidt:
evelien résidence de beauté heeft zich ontwikkeld als een salon met een totaalconcept; een bedrijf dat graag de ontwikkelingen blijft volgen. De personeelsleden zijn niet alleen specialisten, maar onderdeel van de bedrijfsvoering en het bedrijfs-DNA geworden, waarbij zij op heldere wijze worden gecoacht door de eigenaresse Evelien. Zij weten daarnaast het bedrijf sterk te profileren naar de potentiële klanten toe via diverse mediakanalen.”


Beauty Award 2014Beauty Award 2014

“Beste schoonheidssalon van Nederland klein"

Het juryrapport van de winnaar luidt:
“Een echte ondernemer met een talent voor bewuste keuzes maken. Heeft focus op de toekomst  en is zowel professioneel als persoonlijk in haar bedrijf gegroeid.
Een voorbeeld voor de branche door zichzelf en het instituut duidelijk te onderscheiden.
De winnaar is: Résidence de Beauté in Chaam."


Beauty Award 2010Beauty Award 2010

“Beste schoonheidsspecialiste van Nederland”

Het juryrapport van de winnaar luidt:
“Overtuiging en passie voor het vak worden op een indrukwekkende wijze gecombineerd. Een gedreven en dynamische persoonlijkheid. Toekomstgericht op groei en gedegen professionaliteit. Heeft een feilloze neus voor PR-activiteiten. Weet vakkennis en commercie tot een succesvol geheel te brengen. Een parel voor de branche.
De winnaar is: Evelien Leijten."


LaVieSage Award 2015LaVieSage Award 2015

“Beste LavieSage salon van Nederland”

LaVieSage is hét ultieme topmerk voor nutricosmetics; voedingssupplementen die het lichaam optimaal ondersteunen van binnenuit en zo bijdragen aan een mooie en gezonde huid. De supplementen zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschappelijke - en deels geïnspireerd op eeuwenoude Ayurvedische kennis. Om te producten te mogen gebruiken is een autorisatie en opleiding vereist. LaVieSage onderscheidt jaarlijks de best presterende salon met deze Award.

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development