Huisregels

Zoek

Om alles vloeiend te laten verlopen zijn er enkele huisregels die evelien résidence de beauté® in acht neemt.

Tevreden:
Wij stellen het zeer op prijs als u eerlijk aangeeft wat u van ons verwacht én wat u wel of niet prettig vindt. Dit komt uw behandeling ten goede doordat wij beter op uw wensen en behoeften kunnen ingaan.

Uiteraard horen wij het heel graag dat u tevreden over ons bent, wij zullen hier te allen tijde onze uiterste best voor doen. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als u een referentie op onze website wilt achterlaten. Als dank hiervoor ontvangt u eenmalig een Beauty-E-Bag van ons met daarin bijzondere producten geselecteerd door evelien résidence de beauté.

Vertel het anderen en volg ons via Facebook: www.facebook.com/residencedebeaute.evelien
Instagram: www.instagram.com/residencedebeaute/?hl=nl

Ontevreden:
Hoewel wij er alles aan doen om een goede kwaliteit van diensten en producten aan te bieden, kan het een keer voorkomen dat u niet tevreden bent. In dat geval stellen wij het zeer op prijs dat u contact met ons opneemt, zodat we samen met u tot een oplossing kunnen komen.

Contra-Indicaties:
In het belang van de gezondheid van al onze klanten en specialistes kunt u in geval van onderstaande contra-indicaties niet behandeld worden en zijn we genoodzaakt uw afspraak te verzetten:
• besmettelijke (huid)ziekten
• griep of ernstige verkoudheid
• koorts

Indien u nog vragen en/of twijfels heeft naar aanleiding van het bovenstaande, kunt u contact met ons opnemen om het een en ander door te nemen.

Verhindering:
Alle behandelingen vinden op afspraak plaats en vragen om een nauwkeurige planning. Bent u door omstandigheden verhinderd, dan vragen wij u vriendelijk om minimaal 48 uur van te voren uw afspraak telefonisch of per mail te annuleren of verzetten. Bij niet tijding annuleren is onze behandelruimte leeg en onze tijd verloren. Hierdoor zijn we genoodzaakt om u 50% van de basis behandeling in rekening te brengen.

Gratis consulten/intakes zijn alleen gratis wanneer u de afspraak nakomt. Wanneer deze consulten/intakes niet tijdig worden verzet/geannuleerd of bij niet verschijnen op de afspraak wordt u €45,- in rekening gebracht.

Tijdsplanning:
Daar wij er naar streven dat een behandeling zo aangenaam en met zoveel mogelijk rust verloopt raden wij u aan om ongeveer 5 minuten van te voren aanwezig te zijn. Komt het toch eens voor dat u te laat bent, dan zullen wij u behandelen tot de afgesproken tijd.

Daarnaast kunt u dagelijks bij ons binnen lopen tussen 12:30-13:30 uur voor advies, het maken van een afspraak, of het kopen van producten. Uiteraard kunt u ons dan ook telefonisch raadplegen.

Betaling- en parkeermogelijkheden:
U kunt bij ons zowel met contant of per pin betalen. U kunt voor de deur en in de gehele straat en omgeving gratis parkeren.

Privacy:
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw gegevens worden gebruikt voor onze dienstverlening en om via e-mail of een vergelijkbaar systeem onze nieuwsbrief toe te zenden. Uw persoonlijke gegevens worden door evelien résidence de beauté® niet verstrekt aan derden.

Hygiëne:
Bij evelien résidence de beauté® gaan we zorgvuldig om met de hygiëne en veiligheid. We zijn aangesloten bij de ANBOS en werken volgens de HAM-codes. We werken met handschoenen, desinfecteren alle instrumenten in de ultrasoon en autoclaaf, zodat de hygiëne gewaarborgd blijft. We werken wat betreft de schoonmaak met protocollen.

Vergoeding behandeling:
Soms is het mogelijk (een deel van) de behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed te krijgen. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden. In aanmerking komt o.a. laser ontharen, couperose verwijderen d.m.v. laser, elektrisch ontharen en acne behandelingen.

Scholing en Training:
Regelmatig gaan onze specialistes naar cursussen om nieuwe technieken onder de knie te krijgen of naar leveranciers om productkennis up to date te houden. Het kan daarom zijn dat uw vaste specialiste er een keer niet is, zij zal dit bij het maken van uw vervolgafspraak melden.

Producten retourneren/ruilen:
Heeft u per ongeluk het verkeerde product meegenomen? Ruilen is mogelijk indien het product nog ongeopend en niet gebruikt is binnen 7 dagen. Afgeprijsde producten als ook acties of aanbiedingen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Allergie:
Indien er sprake is van een allergische reactie van een product voor thuis, kunt u met uw product terug komen en zullen we samen kijken welk ander product geschikt is voor uw huid.

Make-up:
Na iedere gezichtsbehandeling wordt er indien u dit wenst, kosteloos een lichte make-up aangebracht met de minerale en natuurzuivere make-up van Youngblood.

Uw afspraak:
Wanneer wij in het bezit zijn van uw emailadres ontvangt u 4 dagen voorafgaand aan de afspraak een reminder per mail. Wij willen u verzoeken zelf verantwoordelijk te zijn voor het noteren van de afspraak in uw agenda en de reminder mail slechts als herinnering te gebruiken en niet als bevestiging.

Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development