PBSerum Renewal vit Firmness Complex

Zoek
€ 117,50
Op voorraad
SKU
PBSerum Renewal vit Firmness Complex
PBSerum Renewal vit Firmness Complex is speciaal ontworpen voor eenvoudig thuis gebruik en speciaal voor de huid die last heeft van verslapping en elasticiteitsverlies. De enzymen verstevigen de huid, brengen, geven nieuw volume aan de huid en verminderen rimpels. Huidverjonging die echt werkt.

PBSerum Renewal vit Firmness Complex is speciaal ontworpen voor eenvoudig thuis gebruik en speciaal voor de huid die last heeft van verslapping en elasticiteitsverlies. De enzymen verstevigen de huid, brengen, geven nieuw volume aan de huid en verminderen rimpels. Huidverjonging die echt werkt.

KENMERKEN :
• Verhoogt de stevigheid van de huid • Verbeterde elasticiteit van de huid
• Verminderd fijne lijntjes en rimpels
• Egaliseert de huid • Geeft een diepe hydratatie PBSerum Home Care: Eenvoudig en comfortabel thuis te gebruiken.

De “Home care” producten van PBSerum zijn speciaal ontworpen voor eenvoudig thuis gebruik. Dankzij de vriesdroog techniek blijven de actieve bestanddelen van PBSerum tot meer als 15 jaar stabiel, tot het eerste gebruik, wanneer ze gemengd worden met de reconstitutie-oplossing. Wat lange tijd niet voor mogelijk werd gehouden, is PBSerum Cosmeceuticals toch gelukt. Het gebruik van enzymen in producten voor thuis gebruik op een farmaceutisch niveau van kwaliteit, is door de vriesdroog techniek mogelijk gemaakt. In combinatie met de enzymatisch SmartPeeling werken de producten snel en effectief in de diepere lagen van de huid. Deze SmartPeeling verwijdert dode huidcellen in de diepere huidlagen zonder irritatie en roodhuid. De SmartPeeling is een Enzym Peeling met PB333-Keratinase. Het revolutionaire concept van de peeling, is dat deze als het ware herkent wat huid nodig heeft en selectief en efficiënt handelt.
Speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. Geen roodheid en geen irritaties en absoluut uniek vergeleken met traditionele scrubs.

Wat maakt de vriesdroog techniek PBSerum zo uniek? De vriesdroog techniek zorgt er voor dat:

 • De werkzame stoffen tot meer dan 15 jaar stabiel blijven. Dit is uniek te noemen, aangezien enzymen een hoge mate van instabiliteit vertonen tijdens het productieproces.
• De enzymen 100% van hun activiteit behouden. • De vitamines hun eigenschappen optimaal behouden.
• De producten gefabriceerd kunnen worden zonder additieven te gebruiken. Wat is het voordeel van Cosmeceuticals? Cosmeceuticals kunnen gezien worden als cosmetica met farmaceutische eigenschappen. Cosmeceuticals zijn producten met biologisch-actieve ingrediënten met ogenschijnlijk medische voordelen.
• Cosmeceuticals stimuleren de vernieuwing- en inwendige functies van de cel.
• De werkzame stoffen van Cosmeceuticals zijn in staat de huid blijvend te beïnvloeden.
• De moleculaire samenstelling van Cosmeceuticals is veel kleiner dan die van cosmetica producten, waardoor de ingrediënten dieper in de huid en beter door de huid opgenomen worden.
• De concentratie van de werkstoffen is daarnaast vele malen hoger, waardoor het effect veel krachtiger is en langduriger werkt.

Geschikt voor alle huidtypes die elasticiteit verliest Inhoud :
• 4 injectieflacons met gevriesdroogde actieve ingrediënten • 4 applicators met samengestelde oplossing • 4 adapters

Gebruik: 1. PBSerum Renewal vit Radiant Complex Verwijder de plastic dop en plaats de flacon adapter
2. PBSerum Renewal vit Radiant Complex Verwijder de dop van de applicator en schroef deze op de adapter.
3. PBSerum Renewal vit Radiant Complex Breng de oplossing met behulp van de aplicator in de flacon en schud deze voor een paar seconden (zonder de applicator te verwijderen).
4. PBSerum Renewal vit Radiant Complex Verwijder de applicator en gooi deze weg, Niet herbruikbaar. Masseer het serum in het gelaat tot deze volledig is geabsorbeerd. Voor een nog beter resultaat kunt u het ook aanbrengen met behulp van een dermaroller.

WAARSCHUWING: Bewaren bij kamertemperatuur (20 "C-25 ° C) Donker bewaren, en niet hergebruiken...

Meer informatie
Merk divers
Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development