RevitaLash Thickening Conditioner

Zoek
€ 37,99
Op voorraad
SKU
RevitaLash Thickening Conditioner
De RevitaLash Thickening Conditioner is een unieke therapeutische formule voor haar en hoofdhuid.

De RevitaLash Thickening Conditioner is een unieke therapeutische formule voor haar en hoofdhuid.


De gespecialiseerde ingrediënten optimaliseren de gezondheid van de hoofdhuid door haar en huid te verzorgen en hydrateren. Tegelijkertijd beschermt de conditioner het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het haar is na gebruik verfrist, voelt voller aan en ziet er dikker uit.
De Conditioner bevat speciaal geselecteerde ingredienten die gericht zijn op het optimaliseren van de gezondheid van de hoofdhuid. Door het haar tegelijkertijd te verzorgen en te beschermen, geef de conditioner het haar de kans zich beter te herstellen. De phyto-infused formule richt zich tevens op het verbeteren van de dikte van de haarschacht, waardoor haar niet alleen voller aanvoelt, maar er ook dikker uitziet.

Tip: De Thickening Conditioner is geschikt voor geverfd haar. Ter ondersteuning raden we de Thickening Shampoo aan voor fijn en dun haar.
Gebruiksaanwijzing De RevitaLash Thickening Conditioner komt het beste tot zijn recht in combinatie met de RevitaLash Thickening Shampoo.
Shampoo en Conditioner vormen samen de perfecte ondersteuning voor fijn haar, dunner wordend haar en haar dat is blootgesteld aan chemische processen (haarverf) en invloeden van buitenaf.

Stap 1 – Was haar en hoofdhuid eerst goed met de Thickening Shampoo en zorg dat dit product goed is uitgespoeld voor je met de Conditioner aan de slag gaat.
Stap 2 – Breng de Thickening Conditioner aan op nat haar.
Let op: Deze Conditioner is bedoeld voor haar én hoofdhuid. Waar je normaal alleen de haarpunten verzorgd met een conditioner, is het de bedoeling dat je de RevitaLash Thickening Conditioner ook op de hoofdhuid in masseert.
Stap 3 – Masseer de Conditioner in op de hoofdhuid met cirkelvormige bewegingen en werk van de hoofdhuid naar de haarpunten. Geef het product tussen de 2-3 minuten om in te werken.
Stap 4 – Reinig je haren grondig en zorg ervoor dat echt alle resten van het product zijn uitgespoeld.
Stap 5 – Optioneel: Volg de producten na het wassen op met een Volume Enhancing Foam. Je kunt dit product aanbrengen op nat haar en vervolgens je haren verder stylen. Het is niet nodig de Volume Enhancing Foam uit te spoelen.

Meer informatie
Merk Revitalash
Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development