LavieSage SkinProtect 60 tabs

Zoek
€ 39,95
Op voorraad
SKU
LavieSage SkinProtect 60 tabs
LavieSage SkinProtect 60 tabs: Optimale bescherming van binnen en van buiten.

LavieSage SkinProtect 60 tabs

Onze huid moet weerstand bieden tegen nagenoeg alles wat van buiten komt. Zo moet ze chemische stoffen, luchtvervuiling en bacterien tegenhouden. Ook heeft ze een essentiele functie om de UV-stralen van de zon wel binnen te laten om vitamine D3 te kunnen produceren, maar moeten de schadelijke effecten van zonlicht worden geneutraliseerd om huidveroudering tegen te gaan. 

Voor optimale ondersteuning is het verstandig om natuurlijke en krachtige antioxidanten toe te voegen aan de voeding. De natuurlijke varianten zijn veel effectiever en veiliger dan de synthetische. Hierme kunnen we huidveroudering beperken en ons collageen en elastine beschermen. SkinProtect is rijk aan diverse belangrijke vitamines en mineralen en draagt daarmee bij aan een gezonde huid en een fit lichaam.

In de skinprotect zit een comnpleet carotenen complex dat je een inwendige SPF geeft, waardoor je 20 minuten tot een half uur  even ( in de zomer in Nederland) zonder zonbescherming van buiten in de zon kan genieten. Wij adviseren wel altijd een zonbescherming voor het gezicht.  Je kunt zo ook voldoende vitamine D opbouwen. 
De Skin Protect met de SkinBase is en ideaal duo.  Je bouwt zo tevens een mooie en egale teint op in je huid!

Meer informatie
Merk Laviesage
Copyright © 2017 Résidence de Beauté - Young-dogs development