De Beauty Award voor ons totaalconcept en onze professionaliteit

Evelien Leijten

owner residence de beauté®

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek of plan een behandeling.

Eigenaresse Evelien is altijd op zoek naar de nieuwste technieken om op jouw specifieke huidbehoeften en wensen te kunnen anticiperen. Bijdragen aan de beste versie van onze klanten, daar gaan we voor! We zijn trots op de erkenning die we voor onze aanpak ontvangen en dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten.

Wil je onze unieke werkwijze zelf ervaren? Neem contact op of plan direct een intakegesprek.

Meervoudig winnaar Beauty Award

Echte schoonheid komt van binnenuit. Daar staan wij voor. De afgelopen jaren hebben wij ons unieke totaalconcept voor beauty verder ontwikkeld en we hebben er meerdere awards mee gewonnen. Onze behandelingen, gebaseerd op een persoonlijk advies, worden ondersteund met op maat samengestelde producten. Met als resultaat een zichtbaar stralende huid en een fit en energiek lichaam.

Meervoudig winnaar Beauty Award

Winnaar Beauty Award 2019

Categorie: Beste schoonheidsalon van Nederland groot

Het juryrapport van de winnaar luidt:

“evelien résidence de beauté heeft zich ontwikkeld als een salon met een totaalconcept; een bedrijf dat graag de ontwikkelingen blijft volgen. De personeelsleden zijn niet alleen specialisten, maar onderdeel van de bedrijfsvoering en het bedrijfs-DNA geworden, waarbij zij op heldere wijze worden gecoacht door de eigenaresse Evelien. Zij weten daarnaast het bedrijf sterk te profileren naar de potentiële klanten toe via diverse mediakanalen.”

Winnaar Beauty Award 2014

Categorie: Beste schoonheidssalon van Nederland klein

Het juryrapport van de winnaar luidt:

“Een echte ondernemer met een talent voor bewuste keuzes maken. Heeft focus op de toekomst en is zowel professioneel als persoonlijk in haar bedrijf gegroeid. Een voorbeeld voor de branche door zichzelf en het instituut duidelijk te onderscheiden.

De winnaar is: Résidence de Beauté in Chaam.”

Winnaar Beauty Award 2010

Het juryrapport van de winnaar luidt:

“Overtuiging en passie voor het vak worden op een indrukwekkende wijze gecombineerd. Een gedreven en dynamische persoonlijkheid. Toekomstgericht op groei en gedegen professionaliteit. Heeft een feilloze neus voor PR-activiteiten. Weet vakkennis en commercie tot een succesvol geheel te brengen. Een parel voor de branche.

De winnaar is: Evelien Leijten.”

Favoriete product

ALOE VERA LIP GLOSS CELO

Bestel

Op biologische basis

Chat openen
1
WhatsApp met RDB
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Onze openingstijden zijn:
Ma-wo van 09.00-21.00 uur
Do-vrij 09.00-19.00 uur
Zaterdag van 09.00-17.00 uur