Speciale huidbehandelingen
voor de man

Evelien Leijten

eigenaresse résidence de beauté®

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek of plan een behandeling.

Totaalvisie op huidverzorging

Onze salon werkt vanuit een totaalvisie op verzorging en heeft daarmee driemaal de Beauty Award gewonnen en de onderscheiding voor Beste salon van Nederland. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen en vergroten voortdurend onze kennis. De laatste jaren zien we een toename van het aantal mannelijke klanten dat onze salon bezoekt met zo’n 20% per jaar.

Wil je graag advies of een behandeling? Plan dan een afspraak of loop binnen bij onze salon in Ulvenhout. We kunnen je ook adviseren over zuivere voeding, pure supplementen en een gezondere levensstijl. Volgens onze visie is dit de basis voor een fit gevoel en een gezonde uitstraling.

Een behandeling in onze salon is altijd op maat en wordt aangevuld met voedingsadvies, huidsuppletie van binnenuit en tips voor thuis. Zo heb je langer en optimaal profijt van een verzorgd uiterlijk.

 

Erkende specialisten

Ook als je specifieke vragen hebt op het gebied van haargroei, gewichtsverlies of huidproblemen, kun je bij ons terecht. We zijn een erkend instituut voor de behandeling van bijvoorbeeld acne, rode haarvaatjes en ongewenste haargroei. Deze specialisaties worden in veel gevallen door verzekeraars vergoed. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

La Colline Cellular For Men
Triple Metal Serum

Het serum bevat meer dan 50% actieve ingrediënten. Het boost de hydratatie en elasticiteit terwijl het de ruwheid van de huid vermindert.

Lees verder

Nieuw!

La Colline Lift&Light Global Illuminating Cream

La Colline Lift&Light Global Illuminating Cream is een romige crème die pigment verhelderende complexen bevat en daarnaast ook verschillende ingrediënten die sterk liftend en anti-roodheid werken.

Lees verder

Nieuw!

Effectief voor mannen

Mannen kunnen in onze salon terecht voor behandelingen met zichtbaar resultaat.

Vind jij het ook belangrijk dat jouw huid er gezond, fris en verzorgd uitziet? Laat je dan adviseren door een van onze specialistes. Zij kennen de specifieke eigenschappen van de mannenhuid en kunnen je helpen. Bijvoorbeeld als je last hebt van donkere kringen of wallen onder je ogen, storende rimpels, pigmentvlekjes, overbeharing of haaruitval.

 

Nieuw product

Emite Brush E143

Bestel

Nieuw

Chat openen
1
WhatsApp met RDB
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Onze openingstijden zijn:
Ma-wo van 09.00-21.00 uur
Do-vrij 09.00-19.00 uur
Zaterdag van 09.00-17.00 uur