Bij jouw behandeling hoort altijd een advies op maat. Wij zijn er voor jou!

Evelien Leijten

eigenaresse résidence de beauté®

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek of plan een behandeling.

Maatwerk voor jouw huid

Onze salon biedt maatwerk voor jouw huid met een natuurlijk stralend resultaat. Bij résidence de beauté staat een behandeling nooit op zichzelf, maar is altijd onderdeel van een persoonlijk advies. Daarom starten we altijd met een uitgebreid intakegesprek  Zo kunnen we achterhalen wat jouw specifieke wensen en huidbehoeften zijn en welke aanpak bij je past.

Door middel van een huidscan en collageenmeting, gaan we jouw huid nog beter leren kennen. Daarmee zullen we vanuit onze totaalvisie op verzorging een persoonlijk traject samenstellen. Onze specialisten combineren de nieuwste technieken met verzorgingsproducten en huidsupplementen van topkwaliteit. Het resultaat is een stralend uiterlijk. Maak hieronder kennis met een selectie uit ons brede aanbod en neem vrijblijvend contact op als je meer wilt weten.

Nieuw product

Ayuna Plasma

Ayuna Plasma is een blauw masker, net zo blauw als de constante beweging van de oceanen, de rivieren, de lucht en natuurlijk wijzelf, de mens, aangezien we voor maar liefst 70% uit water bestaan. Met Plasma...

Bestel

Nieuw

Chat openen
1
WhatsApp met RDB
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Onze openingstijden zijn:
Ma-wo van 09.00-21.00 uur
Do-vrij 09.00-19.00 uur
Zaterdag van 09.00-17.00 uur