Niets zo mooi als een positieve ervaring

In de salon hebben wij een ervaringenboek liggen. Wij vinden het belangrijk te weten wat de ervaring van de client is. Sommige clienten schrijven een heel persoonlijke reactie en anderen specifiek op basis van een behandeling of service. Wij waarderen de, in de salon, handgeschreven reacties boven online reviews die men achteraf online plaatst. Hopelijk vinden wij uw ervaring in de toekomst terug in het ervaringenboek. Onderstaand hebben wij een selectie van mooie ervaringen op een rij gezet.

“Met veel enthousiasme en deskundigheid staan jullie voor ons klaar. Naast passende behandelingen zorgen jullie ook voor passende adviezen. Jullie betrokkenheid hierbij is ongekend. Bedankt voor alles, blijf zo doorgaan, zodat we met z’n allen kunnen blijven stralen.”

– Luna –

“Het is elke keer een verwennerij om bij je te mogen komen voor een behandeling. Zit hier even in rust te wachten tot ik aan de beurt ben en nu al voel ik de ontspanning. Je/jullie denken verder dan alleen het uiterlijk.  Niet voor niets winnaar 2019!”

– Miranda –

“Superboost: al vanaf behandeling 1 ben ik super enthousiast. Mijn lijntjes op mijn bovenlip zijn al vervaagd. Mijn ogen staan verder open en mijn huid is super mooi. Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling.
Echt een aanrader voor je huid.”

– Anne-Marie –

Chat openen
1
WhatsApp met RDB
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Onze openingstijden zijn:
Ma-wo van 09.00-21.00 uur
Do-vrij 09.00-19.00 uur
Zaterdag van 09.00-17.00 uur