Rust en balans
vormen de basis
van alles

Evelien Leijten

eigenaresse résidence de beauté®

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek of plan een behandeling.

In goede handen

Welkom in onze luxe salon voor natuurlijke schoonheid. Je bent in goede handen bij ons team. Zij vormen het kloppend hart van onze salon. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, word je met open armen ontvangen. Hier draait het om jou. We gaan met je in gesprek om te ontdekken wat résidence de beauté voor je kan betekenen. Kom je voor een behandeling? Dan kun je bij ons in alle rust van de beste zorg genieten. Wil je advies? Wij zetten onze kennis en ervaring in om je de beste opties voor te stellen. Jouw welzijn staat bij ons voorop.

 

Hier draait het om jou

Voor ons ben jij als mens en als klant uniek. Daarom begint een behandelplan bij ons altijd met een persoonlijk intakegesprek. Daarin leren we jouw huid kennen en gaan we dieper in op jouw wensen. In onze salon heb je toegang tot een breed scala aan (medisch) cosmetische behandelingen en producten. Daardoor kunnen onze specialistes voor iedere huidvraag een plan op maat aanbieden dat aansluit bij jouw wensen.

Luxe salon voor natuurlijke schoonheid

Onze residence de beauté is gevestigd in de sfeervolle Brabantse gemeente Ulvenhout, dicht bij de Belgische grens en goed bereikbaar. Gelegen in het prachtige groene Markdal en nabij de Ulvenhoutse bossen, straalt dit gebied de natuurlijke rust uit die past bij onze benadering van schoonheid. De natuur als bron van inspiratie, gezondheid en schoonheid voor iedereen. Dat is ons uitgangspunt.

In onze luxe salon voeren natuurlijke kleuren en materialen de boventoon. De inrichting is een harmonieus geheel van licht, design en ruimte en werd speciaal voor ons ontworpen. De uiterst comfortabele ruimtes, warme gastvrijheid en gewaarborgde privacy, maken van uw bezoek aan de salon een weldadige beleving.

De Beauty Award voor ons totaalconcept en onze professionaliteit

De afgelopen jaren hebben wij ons unieke totaalconcept voor beauty verder ontwikkeld. Bijdragen aan de beste versie van onze klanten, daar gaan we voor! We zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en trots op de erkenning die we voor onze aanpak ontvangen: Winnaar Beauty Award 2010, 2014 en 2019 en LaVieSage Award 2015.

Favoriete product

AYUNA cellular oil 30 ml

Bestel

Op biologische basis

Chat openen
1
WhatsApp met RDB
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Onze openingstijden zijn:
Ma-wo van 09.00-21.00 uur
Do-vrij 09.00-19.00 uur
Zaterdag van 09.00-17.00 uur