Vacature

Werken bij évelien résidence de beauté

Bij évelien résidence de beauté draait het om natuurlijke schoonheid. Iedere klant die onze salon bezoekt, krijgt onze onverdeelde aandacht en een behandeling bij ons is altijd maatwerk. Dat maakt werken in ons team uitdagend en betekenisvol tegelijk.

Met onze zorg en expertise dragen we bij aan het het welzijn van onze klanten. Ook als team kijken we naar elkaar om en hebben we oog ieders ieders expertise en specifieke kwaliteiten. Respect, gelijkheid en vertrouwen zijn voor ons belangrijke waarden.

Als je deel uitmaakt van het team van résidence de beauté, ontvang je regelmatig instructie en training, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van natuurlijke schoonheid en behandelingen. We vinden het ook van belang dat je altijd goed verzorgd bent en er een gezonde leefstijl op nahoudt.

Open sollicitatie

Hoewel we momenteel geen specifieke vacatures hebben, verwelkomen we altijd open sollicitaties.

Als je gedreven bent, graag deel wilt uitmaken van een dynamisch team dat zich inzet voor het leveren van uitstekende service aan onze klanten en een passie hebt voor schoonheid en welzijn, horen we graag van je!

Stuur je CV en een motivatiebrief naar evelien@residencedebeaute.nl. We zullen je sollicitatie zorgvuldig overwegen en contact met je opnemen als er zich in de toekomst mogelijkheden voordoen die aansluiten bij je profiel.

Chat openen
1
WhatsApp met RDB
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Onze openingstijden zijn:
Ma-wo van 09.00-21.00 uur
Do-vrij 09.00-19.00 uur
Zaterdag van 09.00-17.00 uur