Nieuw bij résidence de beauté: iS CLINICAL

Ervaar de zuiverheid en klinische kwaliteit van iS CLINICAL

Wij hebben ons totaalconcept uitgebreid met de producten en behandelingen van iS CLINICAL. Deze geavanceerde klinische producten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, worden in meer dan 110 landen gebruikt en bevatten 95-99% pure ingrediënten. De nieuwe behandelingen bieden oplossingen voor verschillende huidbehoeften en geven directe resultaten zonder hersteltijd.

Luxe huidverzorging om de algemene gezondheid van de huid te verbeteren.

De behandelingen zijn:

 • Champagne Treatment inclusief LED-therapie

Deze bruisende behandeling bevat actieve ingrediënten om alle huidtypes licht en effectief te exfoliëren, waardoor je huid dagenlang helder en stralend blijft. Door de toevoeging van LED-therapie worden optimale resultaten bereikt.

 • Fire & Ice Treatment inclusief buccale massage

Een actieve behandeling die is ontworpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de huid te egaliseren en de celvernieuwing te stimuleren. Inclusief een buccale massage voor een verjongend en liftend effect.

 • Mud clear skin Facial inclusief LED-therapie

Een geavanceerde behandeling ontworpen om zacht te exfoliëren met een kalmerend en helend effect voor de vette, acnegevoelige of problematische huid. Aan deze behandeling wordt LED-therapie toegevoegd voor een optimaal resultaat.

Wil je kennismaken met iS CLINICAL? Onze specialisten geven je graag meer informatie en persoonlijk advies. Stuur ons een WhatsApp-bericht naar 06-82391772 of maak een telefonische afspraak via 076-8864015. We kijken ernaar uit je te ontvangen in ons instituut!

Heb je een vraag over dit nieuwsbericht?

Wil je iets weten over onze visie op schoonheid? Neem gerust contact met ons op. Onderwerpen waar veel vragen over zijn, behandelen we graag in onze nieuwsbrieven. Meld je aan, kunnen we jou ook inspireren en blijf je op de hoogte van aanbiedingen en evenementen.

 • Ervaringen van cliënten

  Jeannie Jacobs

  Heel kwetsbaar onder de lamp, de warmte ontvangen van jullie betrokkenheid, kwaliteit en persoonlijkheid. Bedankt en fijn dat jullie je blijven ontwikkelen en toch lekker gewoon blijven. Een mooie combinatie.

 • Ervaringen van cliënten

  Tevreden klant

  Vol passie zetten jullie je voor ons in, iedere keer weer. Huidverbetering, kwaliteit en professionaliteit staan bij jullie bovenaan. Daar hebben jullie de prijs voor de beste salon van Nederland meer dan verdiend! Dankjewel dat jullie mijn huid laten stralen.

 • Ervaringen van cliënten

  Aberque

  Mooiste parel & high end beauty skin care instituut van heel Nederland, zonder enige twijfel. Waarom résidence de beauté? Nou gewoon omdat ze innovatief zijn (…) beste ever in alles wat ze doen, zeggen & zeer persoonlijke ME TIME keer op keer laten ervaren, beleven en ik STRALEND altijd hier de deur uitloop.

 • Ervaringen van cliënten

  Luna

  Met veel enthousiasme en deskundigheid staan jullie voor ons klaar. Naast passende behandelingen zorgen jullie ook voor passende adviezen. Jullie betrokkenheid hierbij is ongekend. Bedankt voor alles, blijf zo doorgaan, zodat we met z’n allen kunnen blijven stralen.

 • Ervaringen van cliënten

  Caroline

  Je hebt een prachtige zaak en een top-team. Net weer een behandeling bij Ellen en ik voel me weer stralend. Het is elke keer een echt relaxmoment voor mezelf. Mooie producten ook, zelfs mijn dochters proberen al vaak wat producten uit.

 • Ervaringen van cliënten

  Anouck

  Mijn buik is eigenlijk altijd wel een probleemgebied geweest. Of ik nou op mijn eten lette of heel veel ging sporten, dat bolle buikje bleef altijd zitten. Maar wauw, nu al na twee behandelingen resultaten: mooi op mijn streefgewicht en een broekmaat kleiner. (…) Super resultaat naast een altijd vriendelijke sfeer.

 • Ervaringen van cliënten

  Anne-Marie

  Superboost: al vanaf behandeling 1 ben ik super enthousiast. Mijn lijntjes op mijn bovenlip zijn al vervaagd. (…) Mijn ogen staan verder open en mijn huid is super mooi. Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling. Echt een aanrader voor je huid.

 • Ervaringen van cliënten

  Anouk

  Al bijna 10 jaar klant bij jullie. Niets of niemand tipt aan jullie. Inmiddels mag ik de behandelingen niet eens meer kiezen en bepalen jullie wat mijn huid nodig heeft. Vol vertrouwen en echt altijd meer dan tevreden! Jullie mogen dus NOOIT stoppen hahaha.

 • Ervaringen van cliënten

  Miranda

  Het is elke keer een verwennerij om bij je te mogen komen voor een behandeling. Zit hier even in rust te wachten tot ik aan de beurt ben en nu al voel ik de ontspanning.(…) Je/jullie denken verder dan alleen het uiterlijk.  Niet voor niets winnaar 2019!

Nieuw product

iS CLINICAL Poly-Vitamin Serum

iS CLINICAL POLY-VITAMIN SERUM geeft een krachtige revitalisatie. Het is een intensief revitaliserend serum voor alle huidtypen. Het serum voorziet de huid van een krachtige combinatie van essentiële vitaminen en antioxidanten die de tekenen van...

Bestel

Nieuw

Chat openen
1
WhatsApp met RDB
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Onze openingstijden zijn:
Ma-wo van 09.00-21.00 uur
Do-vrij 09.00-19.00 uur
Zaterdag van 09.00-17.00 uur