Begin van binnenuit voor een mooie huid

Onze huid is als het topje van een ijsberg waarvan het grootse deel onder water zit. Dat niet zichtbare deel – die tweede dieperliggende, levende huidlaag –
die moet juist gestimuleerd worden om te verbeteren.

De sleutel naar natuurlijke schoonheid ligt onder de huid

Misschien herken je het: je kijkt in de spiegel, maar je huid is dof, droog en straalt niet echt. Je denkt dat alleen crèmes je huid zouden moeten verbeteren, maar merkt dat je toch iets blijft missen. Misschien heb je ook nog niet de juiste verzorging gevonden. Laat je daarom goed adviseren!

Ook jouw huid kan er mooi, stevig uitzien en glanzen van gezondheid. Jij kunt daar wat aan doen en wij als beauty-experts willen we je daarbij helpen. Wij werken vooral ook van binnenuit. Vaak wordt alleen naar de buitenkant gekeken, maar de sleutel ligt ónder de huid.

Hiervoor kunnen wij bijvoorbeeld mesotherapie gebruiken. Dat is een methode waarbij een cocktail van werkzame stoffen met een meso-gun (met micro-injecties) wordt ingebracht in je huid. Het is een fantastische manier om de werkstoffen direct op de juiste plaats af te leveren. De werkstoffencocktail wordt op maat gemaakt om jouw specifieke probleem op te lossen, aangepast op jouw huidconditie. De cocktails bevatten onder andere vitamines, mineralen en hyaluronzuur. Dat is een lichaamseigen stof, die volledig biologisch afbreekbaar is.

Verzorg de dieperliggende huidlaag met mesotherapie

Met beautyboosters nog effectiever

Door mesotherapie te combineren met andere beautyboosters bereik je maximaal resultaat. Welke beautyboosters goed zijn voor jou huid, hangt af van jou wensen en huidconditie. Hierbij adviseren onze specialisten je. Je moet deze aanpak het zien als het verbeteren van de ondergrond. Met een kuur van deze behandelingen kunnen we jouw huid enorm verbeteren, vooral in combinatie met de juiste verzorgingsproducten. Resultaat is al meteen zichtbaar!

Na de behandeling kun je weer direct toonbaar zijn. Daarvoor hebben we minerale make-up die je huid niet belast en die je meteen kunt gebruiken.

Maak bewuste keuzes en geniet van een stralend uiterlijk

Als je nog een slag dieper naar de basis wil gaan, dan hebben we het over de aanpak van jouw totale gezondheid. Je kunt daar op een eenvoudige manier zelf iets aan doen door gewoon bewuste keuzes te maken, pure gezonde voeding te gebruiken en vooral lekker buiten te bewegen. Daar heb je een positieve mind voor nodig én een flinke portie doorzettingsvermogen, maar zodra je het effect merkt zal je nog eens extra gemotiveerd worden om door te gaan. Het is vooral een kwestie van de goede keuzes maken. Verdiep je er eens even in, op onze site vind je veel informatie. Jouw inspanning zal zich zeker belonen in een stralend uiterlijk.

Heb je een vraag over dit nieuwsbericht?

Wil je iets weten over onze visie op schoonheid? Neem gerust contact met ons op. Onderwerpen waar veel vragen over zijn, behandelen we graag in onze nieuwsbrieven. Meld je aan, kunnen we jou ook inspireren en blijf je op de hoogte van aanbiedingen en evenementen.

 • Ervaringen van cliënten

  Jeannie Jacobs

  Heel kwetsbaar onder de lamp, de warmte ontvangen van jullie betrokkenheid, kwaliteit en persoonlijkheid. Bedankt en fijn dat jullie je blijven ontwikkelen en toch lekker gewoon blijven. Een mooie combinatie.

 • Ervaringen van cliënten

  Tevreden klant

  Vol passie zetten jullie je voor ons in, iedere keer weer. Huidverbetering, kwaliteit en professionaliteit staan bij jullie bovenaan. Daar hebben jullie de prijs voor de beste salon van Nederland meer dan verdiend! Dankjewel dat jullie mijn huid laten stralen.

 • Ervaringen van cliënten

  Aberque

  Mooiste parel & high end beauty skin care instituut van heel Nederland, zonder enige twijfel. Waarom résidence de beauté? Nou gewoon omdat ze innovatief zijn (…) beste ever in alles wat ze doen, zeggen & zeer persoonlijke ME TIME keer op keer laten ervaren, beleven en ik STRALEND altijd hier de deur uitloop.

 • Ervaringen van cliënten

  Luna

  Met veel enthousiasme en deskundigheid staan jullie voor ons klaar. Naast passende behandelingen zorgen jullie ook voor passende adviezen. Jullie betrokkenheid hierbij is ongekend. Bedankt voor alles, blijf zo doorgaan, zodat we met z’n allen kunnen blijven stralen.

 • Ervaringen van cliënten

  Caroline

  Je hebt een prachtige zaak en een top-team. Net weer een behandeling bij Ellen en ik voel me weer stralend. Het is elke keer een echt relaxmoment voor mezelf. Mooie producten ook, zelfs mijn dochters proberen al vaak wat producten uit.

 • Ervaringen van cliënten

  Anouck

  Mijn buik is eigenlijk altijd wel een probleemgebied geweest. Of ik nou op mijn eten lette of heel veel ging sporten, dat bolle buikje bleef altijd zitten. Maar wauw, nu al na twee behandelingen resultaten: mooi op mijn streefgewicht en een broekmaat kleiner. (…) Super resultaat naast een altijd vriendelijke sfeer.

 • Ervaringen van cliënten

  Anne-Marie

  Superboost: al vanaf behandeling 1 ben ik super enthousiast. Mijn lijntjes op mijn bovenlip zijn al vervaagd. (…) Mijn ogen staan verder open en mijn huid is super mooi. Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling. Echt een aanrader voor je huid.

 • Ervaringen van cliënten

  Anouk

  Al bijna 10 jaar klant bij jullie. Niets of niemand tipt aan jullie. Inmiddels mag ik de behandelingen niet eens meer kiezen en bepalen jullie wat mijn huid nodig heeft. Vol vertrouwen en echt altijd meer dan tevreden! Jullie mogen dus NOOIT stoppen hahaha.

 • Ervaringen van cliënten

  Miranda

  Het is elke keer een verwennerij om bij je te mogen komen voor een behandeling. Zit hier even in rust te wachten tot ik aan de beurt ben en nu al voel ik de ontspanning.(…) Je/jullie denken verder dan alleen het uiterlijk.  Niet voor niets winnaar 2019!

Nieuw product

Pascaud Sun Guard Stick

Handige stick als natuurlijke minerale bescherming tegen UV-A en UV-B stralen.Op basis van zinkoxide, dat straling reflecteert en verkoelend werkt. Waterproof en parfum vrij, daarnaast is deze stick ook coral reef safe.Deze stick is makkelijk te...

Bestel

Nieuw

Chat openen
1
WhatsApp met RDB
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Onze openingstijden zijn:
Ma-wo van 09.00-21.00 uur
Do-vrij 09.00-19.00 uur
Zaterdag van 09.00-17.00 uur