Jouw lifestyle is wat je bent!

Mijn vonk voor het beauty-vak sprong al vroeg over, toen ik nog een jong meisje was. Ik droomde ervan om schoonheidsspecialiste te worden. Direct na mijn opleiding startte ik al op 17-jarige leeftijd met een eigen salon in het woonhuis van mijn ouders. Nu, ruim 20 jaar later, is mijn instituut uitgegroeid tot één van de bekendste beauty-instituten van Nederland en behoren we tot het topsegment van deze branche. In 2010, 2014 en 2019 waren wij winnaar van de Beauty Award. De LaVie Sage Award kregen wij in 2015 uitgereikt. Sinds 2017 zijn wij gevestigd op een mooie zichtlocatie in Ulvenhout (Breda, Noord-Brabant).

Je hebt het zelf in handen om natuurlijk mooi te zijn!

Hoe ik met mijn gezin in het leven sta

Mijn aanpak is gericht op body en mind met een duurzaam health en beauty effect. En ja, zelf leef ik ook zo gezond mogelijk! Niet makkelijk hoor, als je als ondernemer en moeder een druk bezet leven leidt. Het is een kwestie van willen en discipline.

Ik eet supergezond en ben me zeer bewust van mijn leefstijl. Ik sport ook regelmatig. Alles wat je doet en hoe je het doet, vertaalt zich in jouw uitstraling. Je hebt het zelf in handen om natuurlijk mooi te zijn!

Ik geloof in een totaalaanpak

Totaalaanpak van verzorging, voeding en beweging

De leuke en hartverwarmende reacties die wij ontvangen, geven mij veel positieve energie. Het beauty-vak wordt vaak gezien als uiterlijke schijn, waarbij alleen de buitenkant behandeld wordt. Maar daarin heb ik nooit geloofd. Onze visie gaat veel verder. Aan de huid kun je vaak onderliggende problemen zien. De huid is de spiegel van het lichaam. Dat geldt ook voor de gevoelsmatige aspecten. Die spelen ook een rol. Vanuit mijn specialistische ervaring weet ik dat veel mensen geen positief beeld van zichzelf hebben en daardoor niet ‘lekker in hun vel’ zitten. En dat is niet alleen met behandelingen en producten te verhelpen, hoeveel geld je daar ook aan uitgeeft (!!). Daarom geloof ik in een totaalaanpak van verzorging, voeding en beweging.

Het vinden van je persoonlijke balans

Zo heb ik een uniek lifestyleconcept ontwikkeld, waarmee ik mensen help bij het vinden van hun persoonlijke balans. Ik verdiep me in de omstandigheden van mijn klanten en zorg ervoor dat eerst feitelijke zaken – zoals onder andere de huidconditie – gemeten worden. Van daaruit gaan we vooruitkijken en maken we een persoonlijk plan. Daarbij maken we samen met de klant afspraken die voor hem of haar haalbaar zijn. Wij werken met innovatieve behandelingen en producten met zichtbaar resultaat. Als je niet naar de salon kunt komen, bieden wij online videoconsulten. Zo kunnen we jou ook op afstand begeleiden naar een mooie en gezonde huid! Vanuit die basis kunnen we ook een voedingsadvies maken dat onze behandelingen ondersteunt.

Wij gaan voor puur natuur, zónder chirurgie of gebruik van fillers

De klant zelf speelt de belangrijkste rol in het behalen van een goed resultaat, zowel mentaal als door het opvolgen van onze adviezen. Wij maken het plan en helpen klanten gedurende het proces. Daarmee bieden we dus veel méér dan beauty. Met ons werk dragen we bij aan het welbevinden en het geluk van onze klanten.

Het is mijn overtuiging dat ieder mens mooi kan zijn op zijn of haar manier. Ik wil mensen helpen om sterker en gelukkiger in het leven te staan. Dat lees je uiteindelijk af in hun uitstraling. Mijn goede raad deel ik graag met anderen. Ik publiceer regelmatig blogs op mijn site. Je kun je aanmelden als je ze wilt ontvangen. De topkwaliteit waar wij voor staan is herkenbaar in persoonlijke aandacht en zorg, het gebruik van de meest innovatieve technieken en het gebruik van merken uit het topsegment van de huidverzorging en voeding. Wij gaan voor puur natuur, zónder chirurgie of gebruik van fillers.

 

Heb je een vraag over dit nieuwsbericht?

Wil je iets weten over onze visie op schoonheid? Neem gerust contact met ons op. Onderwerpen waar veel vragen over zijn, behandelen we graag in onze nieuwsbrieven. Meld je aan, kunnen we jou ook inspireren en blijf je op de hoogte van aanbiedingen en evenementen.

 • Ervaringen van cliënten

  Jeannie Jacobs

  Heel kwetsbaar onder de lamp, de warmte ontvangen van jullie betrokkenheid, kwaliteit en persoonlijkheid. Bedankt en fijn dat jullie je blijven ontwikkelen en toch lekker gewoon blijven. Een mooie combinatie.

 • Ervaringen van cliënten

  Tevreden klant

  Vol passie zetten jullie je voor ons in, iedere keer weer. Huidverbetering, kwaliteit en professionaliteit staan bij jullie bovenaan. Daar hebben jullie de prijs voor de beste salon van Nederland meer dan verdiend! Dankjewel dat jullie mijn huid laten stralen.

 • Ervaringen van cliënten

  Aberque

  Mooiste parel & high end beauty skin care instituut van heel Nederland, zonder enige twijfel. Waarom résidence de beauté? Nou gewoon omdat ze innovatief zijn (…) beste ever in alles wat ze doen, zeggen & zeer persoonlijke ME TIME keer op keer laten ervaren, beleven en ik STRALEND altijd hier de deur uitloop.

 • Ervaringen van cliënten

  Luna

  Met veel enthousiasme en deskundigheid staan jullie voor ons klaar. Naast passende behandelingen zorgen jullie ook voor passende adviezen. Jullie betrokkenheid hierbij is ongekend. Bedankt voor alles, blijf zo doorgaan, zodat we met z’n allen kunnen blijven stralen.

 • Ervaringen van cliënten

  Caroline

  Je hebt een prachtige zaak en een top-team. Net weer een behandeling bij Ellen en ik voel me weer stralend. Het is elke keer een echt relaxmoment voor mezelf. Mooie producten ook, zelfs mijn dochters proberen al vaak wat producten uit.

 • Ervaringen van cliënten

  Anouck

  Mijn buik is eigenlijk altijd wel een probleemgebied geweest. Of ik nou op mijn eten lette of heel veel ging sporten, dat bolle buikje bleef altijd zitten. Maar wauw, nu al na twee behandelingen resultaten: mooi op mijn streefgewicht en een broekmaat kleiner. (…) Super resultaat naast een altijd vriendelijke sfeer.

 • Ervaringen van cliënten

  Anne-Marie

  Superboost: al vanaf behandeling 1 ben ik super enthousiast. Mijn lijntjes op mijn bovenlip zijn al vervaagd. (…) Mijn ogen staan verder open en mijn huid is super mooi. Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling. Echt een aanrader voor je huid.

 • Ervaringen van cliënten

  Anouk

  Al bijna 10 jaar klant bij jullie. Niets of niemand tipt aan jullie. Inmiddels mag ik de behandelingen niet eens meer kiezen en bepalen jullie wat mijn huid nodig heeft. Vol vertrouwen en echt altijd meer dan tevreden! Jullie mogen dus NOOIT stoppen hahaha.

 • Ervaringen van cliënten

  Miranda

  Het is elke keer een verwennerij om bij je te mogen komen voor een behandeling. Zit hier even in rust te wachten tot ik aan de beurt ben en nu al voel ik de ontspanning.(…) Je/jullie denken verder dan alleen het uiterlijk.  Niet voor niets winnaar 2019!

Nieuw product

Pascaud Sun Guard Stick

Handige stick als natuurlijke minerale bescherming tegen UV-A en UV-B stralen.Op basis van zinkoxide, dat straling reflecteert en verkoelend werkt. Waterproof en parfum vrij, daarnaast is deze stick ook coral reef safe.Deze stick is makkelijk te...

Bestel

Nieuw

Chat openen
1
WhatsApp met RDB
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Onze openingstijden zijn:
Ma-wo van 09.00-21.00 uur
Do-vrij 09.00-19.00 uur
Zaterdag van 09.00-17.00 uur