Win jij het résidence Sun Protection Pakket t.w.v. €395,-?

Win jij het résidence Sun Protection Pakket t.w.v. €395,-

Doe jij mee?

De zomer komt eraan en we hebben een nieuwe website/shop. Daarom hebben we nu een actie op Instagram staan, volg ons op Instagram. Wanneer je bij ons in de salon bent kun je ook de flyer invullen om zo kans te maken op dit fantastische pakket.

Wil jij kans maken op dit Sun Protection Pakket?  Lees dan hieronder de voorwaarden.

Wedstrijdvoorwaarden

De wedstrijd loopt van 15 mei t/m 15 juni 2022. Je doet mee aan de wedstrijd door je naam, telefoonnummer, en e-mail in te vullen.

* raad het aantal tubes in de pot
* stuur je gegevens naar info@residencedebeaute.nl
* tag twee andere personen in je stories en @residencedebeaute

Wie kan er meedoen?

Iedereen, natuurlijk! Je beste vriend(in), je moeder en de buurman, stuur dan onze website door! Maar je kunt per adres en persoon maar één keer deelnemen. Werknemers van résidence en hun gezinsleden zijn voor deelname uitgesloten.

Voornaam
Achternaam
Adres
Telefoonnummer
Email

 

De winnaar
De winnaar krijgt telefonisch bericht. Daarna heb je 30 dagen de tijd om je prijs in de salon in ontvangst te komen nemen.
De winnaar wordt willekeurig getrokken en wordt bij het in ontvangst nemen van de prijs in de salon gefotografeerd en met (voor)naam en, indien van toepassing, Instagram accountnaam op onze website, nieuwsbrief en op ons Instagram-account getoond.

Prijs
De prijs is het door résidence de neauté samengestelde Sun Protection Pakket met een winkelwaarde van €395,- en kan niet worden omgeruild voor een andere prijs of contant geld.

Je veiligheid
Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen en worden niet doorgegeven aan derden. In ons privacybeleid op de website kun je meer lezen over je rechten en hoe we je persoonsgegevens verwerken.Bij twijfel of onenigheid over de wedstrijdvoorwaarden, bepaald résidence de beauté hoe deze moeten worden geïnterpreteerd. Bij deelname aan een wedstrijd van résidence de beauté gaat de deelnemer akkoord met de bovenstaande wedstrijdvoorwaarden.

*  Het résidence Sun Protection Pakket is met zorg samengesteld en bevat producten die je huid beschermen, hydrateren en voeden.

Heb je een vraag over dit nieuwsbericht?

Wil je iets weten over onze visie op schoonheid? Neem gerust contact met ons op. Onderwerpen waar veel vragen over zijn, behandelen we graag in onze nieuwsbrieven. Meld je aan, kunnen we jou ook inspireren en blijf je op de hoogte van aanbiedingen en evenementen.

 • Ervaringen van cliënten

  Jeannie Jacobs

  Heel kwetsbaar onder de lamp, de warmte ontvangen van jullie betrokkenheid, kwaliteit en persoonlijkheid. Bedankt en fijn dat jullie je blijven ontwikkelen en toch lekker gewoon blijven. Een mooie combinatie.

 • Ervaringen van cliënten

  Tevreden klant

  Vol passie zetten jullie je voor ons in, iedere keer weer. Huidverbetering, kwaliteit en professionaliteit staan bij jullie bovenaan. Daar hebben jullie de prijs voor de beste salon van Nederland meer dan verdiend! Dankjewel dat jullie mijn huid laten stralen.

 • Ervaringen van cliënten

  Aberque

  Mooiste parel & high end beauty skin care instituut van heel Nederland, zonder enige twijfel. Waarom résidence de beauté? Nou gewoon omdat ze innovatief zijn (…) beste ever in alles wat ze doen, zeggen & zeer persoonlijke ME TIME keer op keer laten ervaren, beleven en ik STRALEND altijd hier de deur uitloop.

 • Ervaringen van cliënten

  Luna

  Met veel enthousiasme en deskundigheid staan jullie voor ons klaar. Naast passende behandelingen zorgen jullie ook voor passende adviezen. Jullie betrokkenheid hierbij is ongekend. Bedankt voor alles, blijf zo doorgaan, zodat we met z’n allen kunnen blijven stralen.

 • Ervaringen van cliënten

  Caroline

  Je hebt een prachtige zaak en een top-team. Net weer een behandeling bij Ellen en ik voel me weer stralend. Het is elke keer een echt relaxmoment voor mezelf. Mooie producten ook, zelfs mijn dochters proberen al vaak wat producten uit.

 • Ervaringen van cliënten

  Anouck

  Mijn buik is eigenlijk altijd wel een probleemgebied geweest. Of ik nou op mijn eten lette of heel veel ging sporten, dat bolle buikje bleef altijd zitten. Maar wauw, nu al na twee behandelingen resultaten: mooi op mijn streefgewicht en een broekmaat kleiner. (…) Super resultaat naast een altijd vriendelijke sfeer.

 • Ervaringen van cliënten

  Anne-Marie

  Superboost: al vanaf behandeling 1 ben ik super enthousiast. Mijn lijntjes op mijn bovenlip zijn al vervaagd. (…) Mijn ogen staan verder open en mijn huid is super mooi. Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling. Echt een aanrader voor je huid.

 • Ervaringen van cliënten

  Anouk

  Al bijna 10 jaar klant bij jullie. Niets of niemand tipt aan jullie. Inmiddels mag ik de behandelingen niet eens meer kiezen en bepalen jullie wat mijn huid nodig heeft. Vol vertrouwen en echt altijd meer dan tevreden! Jullie mogen dus NOOIT stoppen hahaha.

 • Ervaringen van cliënten

  Miranda

  Het is elke keer een verwennerij om bij je te mogen komen voor een behandeling. Zit hier even in rust te wachten tot ik aan de beurt ben en nu al voel ik de ontspanning.(…) Je/jullie denken verder dan alleen het uiterlijk.  Niet voor niets winnaar 2019!

Nieuw product

Pascaud Sun Guard Stick

Handige stick als natuurlijke minerale bescherming tegen UV-A en UV-B stralen.Op basis van zinkoxide, dat straling reflecteert en verkoelend werkt. Waterproof en parfum vrij, daarnaast is deze stick ook coral reef safe.Deze stick is makkelijk te...

Bestel

Nieuw

Chat openen
1
WhatsApp met RDB
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

Onze openingstijden zijn:
Ma-wo van 09.00-21.00 uur
Do-vrij 09.00-19.00 uur
Zaterdag van 09.00-17.00 uur